Om klinikken

Læge Nina Gregersen

Speciallæge i almen medicin

Nina Gregersen – Speciallæge i almen medicin.
Uddannet læge fra Københavns Universitet 2005.

Jeg har været læge i 13 år og heraf arbejdet 9 år som praktiserende læge. Det seneste 4 år har jeg arbejdet i Albertslund, og jeg har således et godt kendskab til lokalområdet.

Derudover har jeg arbejdet på flere forskellige medicinske afdelinger, ortopædkirurgisk afdeling og skadestuen på Hvidovre Hospital, urologisk afdeling i Ålborg, gynækologisk afdeling på Rigshospitalet, børneafdelingen på Herlev Hospital samt Psykiatrisk Center Glostrup.

Miriam Kisum

Social- og sundhedsassistent samt laborant

Jeg er uddannet social-og sundhedsassistent i 1997 og har stor erfaring i det obstetriske speciale, har været mange år på fødegangen, samt svangre ambulatoriet og desuden ansat ved gynækologisk special læge i en årrække.

Jeg har også været ansat hos KPLL Københavns praktiserende lægers laboratorier som laborant, her havde jeg desuden udekørende funktion på div institutioner, somatisk og psykiatrisk.

 

Usman Khalid

Fra 1. januar starter Usman Khalid i introduktionsstilling i klinikken. Han har tidligere flere års erfaring fra arbejde blandt andet på hjertemedicinske afdelinger og har desuden skrevet pH.d inden for hjertemedicin.

Vibeke Jensen

Speciallæge i almen medicin - lægevikar