Om klinikken

Læge Nina Gregersen

Speciallæge i almen medicin

Nina Gregersen – Speciallæge i almen medicin.
Uddannet læge fra Københavns Universitet 2005.

Jeg har været læge i 13 år og heraf arbejdet 9 år som praktiserende læge. Det seneste 4 år har jeg arbejdet i Albertslund, og jeg har således et godt kendskab til lokalområdet.

Derudover har jeg arbejdet på flere forskellige medicinske afdelinger, ortopædkirurgisk afdeling og skadestuen på Hvidovre Hospital, urologisk afdeling i Ålborg, gynækologisk afdeling på Rigshospitalet, børneafdelingen på Herlev Hospital samt Psykiatrisk Center Glostrup.

Miriam Kisum

Konsultationsassistent

Miriam er uddannet social-og sundhedsassistent i 1996 og har stor erfaring i det obstetriske speciale, har været mange år på fødegangen, samt svangre ambulatoriet og desuden ansat ved gynækologisk speciallæge i en årrække.

Miriam har også været ansat hos KPLL, Københavns praktiserende lægers laboratorier, som laborant og her havde hun desuden udekørende funktion på diverse institutioner.

Du møder Miriam på klinikken og i langt de fleste tilfælde vil Miriam være den første du taler med i din kontakt til klinikken.

Miriam gennemgår løbende mange forskellige relevante kurser og holder sig opdateret med den nyeste viden.

Miriam har selvstændige konsultationer som bla. kan indeholde:

Laboratorieprøver som blodprøver, lungefunktionstest, urinundersøgelser, halspodninger og meget andet.

Når der er familieforøgelse på vej vil Miriam følge jer med kontroller gennem hele graviditeten, både første gang når det skal bekræftes at du er gravid og derefter planlagte undersøgelser i uge 25 og uge 32.

Når jeres børn skal vacciners, samt skal til 2+3års undersøgelse, vil det også være Miriam som I møder.

Når du skal vacciners for influenza eller andet.

Når du skal undersøges for livmoderhalskræft (smear).

Når det er tid til at spiralen skal fjernes, p-pillerne skal fornyes, vaginalringen skal skiftes eller du skal undersøges for kønssygdomme.

Hvis du er blevet opereret og skal have fjernet suturmateriale, ny forbinding eller have podet et sår.

Kronikkerkontroller udføres også af Miriam.

Fodvortebehandling.

Derudover har Miriam mange andre funktioner i klinikken.

 

 

Samer Josef Mantash

Reservelæge - KBU-læge

Samer er uddannet læge fra Københavns universitet. Han har arbejdet på ortopædkirurgisk afdeling og skadestuen på Hvidover hospital fra marts til august 2020. Han har under studiet arbejdet flere år som lægevikar på psykiatrisk afdeling på Bispebjerg hospital.