“Tid samme dag”.

Vi har et tidsbestillingssystem, der er anderledes end de fleste andre steder. Det hedder: “Tid samme dag”. Dette betyder, at man får en tid samme dag, som man bestiller.

Til gengæld kan man ikke forudbestille konsultationer. Der er dog undtagelser, således at man kan bestille tider til årskontroller, børneundersøgelser og svangreundersøgelser.

Telefontiden er kl. 8-10 og jo tidligere du ringer, jo større chance er der for at give en tid, der passer dig.

Onsdag er der aftenkonsultation, og der er det ikke praktisk muligt at tilbyde “tid samme dag”.

Ferie- og kursus lukket: E-konsultation, elektronisk tidsbestilling og receptfornyelse er IKKE muligt, når klinikken holder ferie- eller kursuslukket.

 

Hvis du har problemer med login, tidsbestilling eller mailing med os, så scroll ned på denne side og se, om svaret står der.

Vi bliver glade for, hvis du først ser om du selv kan løse det, før du kontakter os.

Du kan logge ind med mitID.

   aftalebogen.dk

Emailkonsultationen kan benyttes til spørgsmål, som ikke haster. Emailkonsultationen er en sikker måde at kommunikere med lægen på, og kan benyttes på alle tider af døgnet.

Du kan logge ind med mitID. Husk at der kan gå op til 5 hverdage før din e-mail bliver besvaret.

 emailkonsultation.dk

Under emailkonsultationen kan du også bestille receptfornyelse.
Du kan logge ind med mitID.

 receptfornyelse.dk

 

Guide til at oprette en nye bruger på hjemmesiden.
Guide til bruger

Guide til at logge ind på hjemmesiden.
Guide til login

Guide til at logge ind via Sundhed.dk
Guide Sundhed.dk

Hyppigt stillede spørgsmål - og svar:

  • 1. Kan jeg stadig bruge mit gamle login? Nej. Du skal oprette dig i vores nye system.
     
  • 2. Hvordan opretter jeg mig? Klik på et af de to ovenstående links (du vil blive oprettet i begge to, når du har oprettet dig et enkelt sted). Vælg "opret en bruger". Skriv "Nina Gregersen” under "søg efter klinik" og vælg øverste mulighed. Herefter vælger du din faste læge i lægehuset. Til sidst udfylder du skemaet, og så er du oprettet. Du modtager en bekræftelsesmail med et aktiveringslink. Du kan herefter logge ind med knappen "log ind med adgangskode".
     
  • 3. Hvordan logger jeg mig ind, når jeg er oprettet? Du kan logge ind enten ved at trykke på "log ind via sundhed.dk" eller ved at trykke på "log ind med adgangskode". Hvis du bruger "log ind via sundhed.dk", så skal du bruge dit mit-ID, og så burde det være let at logge sig ind herefter. Hvis du bruger "log ind med adgangskode", så skal du først skrive dit CPR og den adgangskode, som du selv valgte da du oprettede dig. Når du har skrevet denne adgangskode, er du stadig ikke logget ind, men skal indtaste endnu en kode. Denne kode får du tilsendt indenfor typisk et halvt minut (kan gå op til 10 minutter) på din email, og dette nummer skal du så indtaste. Herefter er du logget ind. Hvis du logger ind med adgangskode, skal du altså altid bruge to koder - det første er den kode du selv kender, og den anden kode får du tilsendt straks til din email.
     
  • 4. Kan jeg logge ind uden kode eller NEM ID? Ja og nej. Du skal logge ind, hvis du ønsker emailkonsultation eller medicinbestilling, men du behøves ikke logge ind, hvis du blot ønsker at bestille tid. Så kan du på aftalebogen.dk trykke "bestil tid uden bruger", under "søg efter klinik" skrive "Nina Gregersen" og herefter vælge den behandler du ønsker at bestille tid hos. Herefter udfylder du info´en i skemaet. Bemærk at du naturligvis ikke kan se, hvornår du har bestilt tid, når du logger ind sådan. Hvis du har glemt, hvornår du har tid, kan du logge ind i aftalebogen.dk og under "mine tider" se dine aftaler i lægehuset.